Over vriendinnen, haarkleur en keuzes maken

Bouwen BundelBox Huwelijk Trouwen Zwanger

Enkele maanden geleden had ik ... keuzestress! Zoveel mooie kleuren en zoveel mooie structuren en daartussen moest (mocht!) ik 2 uitvoeringen kiezen. Na uren surfen op het internet en het opvragen van stalen, had ik al een beperkte selectie gemaakt waar ik heel enthousiast over was. Maar de uiteindelijke keuze vond ik enorm moeilijk. Het uitzicht van de BundelBoxen moest neutraal zijn zodat iedereen er zich in zou kunnen vinden. Ik wou vooral een warme en luxueuze uitstraling, waarbij mijn ontwerp zowel in een landelijk als in een modern interieur zou passen.
Om mij te helpen, nodigde ik 2 schatten van vriendinnen uit, waarvan ik wist dat ze eerlijk zouden zijn, mij heel graag zien en die dan ook nog eens heel verschillend zijn. De ideale jury dus :-)!
Lekker geurende koffie, Manon pralinekes van Ovidias, wijn, chips, … het is altijd belangrijk om de juiste sfeer te creëren en te zorgen dat moeilijke beslissingen in de juiste omstandigheden kunnen genomen worden ;-)!
Na een supergezellige namiddag bleek dat ze allebei kozen voor de 2 kleuren die stiekem ook mijn voorkeur hadden. Ik besefte toen dat ik eigenlijk gewoon nog een bevestiging nodig had om de knoop door te hakken. Yes, alle drie (en vooral ikke) dik tevreden!
Bij een zoet afsluitend roséke vroeg ik aan hun welke zij zouden kiezen als ze een BundelBox zouden kopen. En daar zaten ze dan, mijn zand-blonde queen met de zandkleurige uitvoering in haar hand en mijn vroeg-grijsgeworden-BFF hield de grijze box vast! Sand en Stone werden de kleuren. Elke keer als iemand nu een bestelling plaatst en ik de gevraagde kleur inpak, link ik dit aan één van deze 2 schatten. Dan denk ik met een heel warm gevoel terug aan die namiddag met ons 3-tjes, een heerlijk extraatje!

 


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd